Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (15,2 MB)


Forever Living Products - Aloe BioCellulose Mask


Forever Aloe BioCellulose Mask
Αυτή η προηγμένη μάσκα της Forever σας χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που εισχωρεί βαθιά στο δέρμα. Χρειάζονται λίγα μόνο δευτερόλεπτα για να την εφαρμόσετε και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Είναι εύκολη στη χρήση και πολύ αποτελεσματική χάρη στη νέας γενιάς τεχνολογία που παρέχει οφέλη 2 φάσεων.
Μέσω της μοναδικής διαδικασίας της Forever, το Acetobacter xylinum, το βακτήριο το οποίο δημιουργεί την bio-cellulose, τροφοδοτείται με ζελέ αλόης βέρα και φύκια. Η μάσκα εμποτίζεται με αυτή τη σύνθεση για να ενυδατώσει και να μαλακώσει την επιδερμίδα.
Γιατί είναι η bio-cellulose καλύτερη; Οι ίνες της μάσκας είναι 1000 φορές πιο λεπτές από την τρίχα, έτσι η μάσκα εφαρμόζει καλά στις καμπύλες του προσώπου. Αυτό επιτρέπει στα συστατικά της μάσκας να διεισδύσουν βαθιά μέσα στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες στα σημεία που άλλες μάσκες προσώπου που κυκλοφορούν στην αγορά δεν μπορούν να φτάσουν.
Η μάσκα εμπλουτίζεται με έναν δυναμικό, ενυδατικό ορό με φυσικά συστατικά που θα κάνουν το δέρμα σας να ακτινοβολεί και να φαίνεται αναζωογονημένο για καιρό. Αυτός ο ορός μπορεί να παραμείνει στο δέρμα μετά τη χρήση, χωρίς να απαιτείται ξέβγαλμα.
Η αγριοκαστανιά προστίθεται σε αυτό το μείγμα για να φωτίσει το θαμπό δέρμα και να συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης ερυθρότητας ενώ το πράσινο τσάι και τα αντιοξειδωτικά συνεργάζονται για να καταπολεμήσουν τα σημάδια της γήρανσης και τις ελεύθερες ρίζες. Η γλυκερίνη είναι ένα βασικό συστατικό του ορού που παρέχει βαθιά ενυδατικά οφέλη. Η αξιοποίηση των ισχυρών αποτελεσμάτων της δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Απλά αφαιρέστε το στρώμα και εφαρμόστε τη μάσκα. Πιέστε απαλά προς τα κάτω για να τοποθετήσετε σωστά τη μάσκα και, στη συνέχεια, αφαιρέστε τη δεύτερη στρώση. Χαλαρώστε και αισθανθείτε την αναζωογονητική δύναμη της μάσκας αλόης bio-cellulose. Μετά από 20 λεπτά, αφαιρέστε απλά την μάσκα και κάντε μασάζ με τον ορό στο δέρμα σας. Επιπλέον η μάσκα είναι βιοδιασπώμενη, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας για το περιβάλλον.
Η σύνθεση αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τη μάσκα bio-cellulose με μία από τις προηγμένες σειρές περιποίησης δέρματος της Forever ή σε συνδυασμό με τα στοχευμένα προϊόντα φροντίδας της σειράς Targeted.