Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (15,2 MB)


Forever Living Products - Aloe Fleur De Jouvence


Forever Aloe Fleur De Jouvence
Για αιώνες, πολυάριθμοι πολιτισμοί χρησιμοποιούν αγνή φρέσκια Αλόη Βέρα, για να βοηθήσουν την επιδερμίδα να φαίνεται και να αισθάνεται υγιής, νέα και όμορφη. Oι Αιγύπτιοι, πασίγνωστοι για τη διαρκή αναζήτηση της φυσικής ομορφιάς, όπως αυτή εκπροσωπείται από την Κλεοπάτρα, χρησιμοποιούσαν την Αλόη Βέρα για τις ενυδατικές της ιδιότητες, στην προσπάθειά τους να εξακολουθούν να φαίνονται νέοι. Σήμερα, η εταιρία Forever Living Products έχει “εγκλωβίσει” την πλήρη δύναμη του ζωντανού φυτού και την έχει ενσωματώσει μέσα σε ένα από τα πιο τέλεια συστήματα περιποίησης της επιδερμίδας που υπάρχουν.
Το Aloe Fleur de Jouvence®, «Άνθος Νεότητας», αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές συλλογές αποκατάστασης της ομορφιάς, που έχει υπάρξει ποτέ. Είναι μια συλλογή έξι θαυμάσιων προϊόντων - το κάθε ένα από αυτά σχεδιασμένο για να καλύψει ένα ειδικό μέρος του πλήρους συστήματος περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής σοφίας, με την επιστημονική γνώση της σύγχρονης δερματολογίας, η Forever Living Products δεν δίστασε να ξοδέψει ό,τι ήταν αναγκαίο σε επιστημονική έρευνα, για την παρασκευή εξαιρετικών προϊόντων. Προσφερόμενη σε μια διαχρονικά κομψή συσκευασία, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης κουταλάκι και δοχείο ανάμειξης καθώς και πινέλο εφαρμογής. Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα διατίθεται και μεμονωμένα, αλλά σας προτείνουμε να συνδυάζετε και τα έξι μαζί, ώστε να απολαμβάνετε πλήρως τα ευεργετικά αποτελέσματα.
Κάθε προϊόν στο Aloe Fleur de Jouvence® παρασκευάσθηκε με μεγάλη φροντίδα και προσοχή, για τις καθημερινές ανάγκες της επιδερμίδας σας. Αρχίζουμε με αγνό, Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα και το συνδυάζουμε με τις μοναδικές φυσικές κυτταρικές ουσίες, όπως υδρολυμένη ελαστίνη και κολλαγόνο, μαζί με εξαιρετικής ποιότητας ενυδατικά στοιχεία, γαλακτοματοποιητές και υγραντικές ουσίες. Αυτό δημιουργεί μια μοναδική σειρά φροντίδας της επιδερμίδας - και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της απειλής του χρόνου, του καιρού και των περιβαλλοντικών στοιχείων. Το προληπτικό και αναζωογονητικό πρόγραμμα Aloe Fleur de Jouvence® προσφέρει ένα καθημερινό σύστημα περιποίησης της επιδερμίδας για να τη βοηθήσει να ενισχύσει τα φυσικά χαρακτηριστικά της νεότητας, το σφρίγος, τη φρεσκάδα και την ακτινοβολία της.