Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (15,2 MB)


Forever Living Products - Forever Joost


Forever Joost - Ανανάς Forever Joost - Βατόμουρο
Καταναλώνοντας περίπου 2 λίτρα νερό την ημέρα κάποιες φορές μπορεί να είναι μονότονο. Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε γεύση σε όλα σας τα ροφήματα, να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας και να λάβετε βιταμίνη Β με μια μόνο απλή κίνηση.
Σε δύο φυσικές γεύσεις, θα μεταμορφώσει τα ροφήματά σας σε απολαυστικά ποτά που θα σας αποζημιώσουν με τη γεύση τους. Οι δύο αυτές επιλογές: Ανανάς Καρύδα Τζίντζερ και Βατόμουρο Ακάι Λεμόνι συνδυάζονται με φυλλικό οξύ και άλλες βιταμίνες προσθέτοντας γεύση στα ροφήματά σας.
Όταν παραμένει ο οργανισμό σας ενυδατωμένος ενεργοποιείται το μυϊκό σύστημα, ενώ η βιταμίνη Β είναι γνωστή για την ιδιότητά της να μετατρέπει τις τροφές που καταναλώνετε σε ενέργεια.
Σε ένα ιδιαίτερα πρακτικό, συμπιεζόμενο μπουκάλι μπορεί να σας καλύψει έως τριάντα ροφήματα 240 ml το κάθε ένα. Κάθε σταγόνα είναι τόσο πλούσια σε γεύση που με μόνο μια σταγόνα θα παρατηρήσετε αμέσως το χρώμα του να μεταμορφώνει κάθε σας ρόφημα.
Περιέχει στέβια και είναι εξαιρετική πηγή βιταμινών B6 και Β12, φυλλικού οξέος και βιταμίνης C, θα ενυδατώσει τον οργανισμό σας και θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας, όταν θέλετε να καταναλώσετε κάτι γευστικό.