Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (15,2 MB)


Forever Living Products - Supergreens


Forever Supergreens
Το Forever Supergreens™ προσφέρει στον οργανισµό τα βασικά θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην φυσική του άµυνα και στην µέγιστη απόδοση. Η αλκαλικότητα των πράσινων λαχανικών, όπως το σπανάκι, το kale και το µπρόκολο, αυξάνουν αυτή την απόδοση υποστηρίζοντας την υγιή ισορροπία του ph, η οποία είναι ζωτικής σηµασίας για πολλές από τις λειτουργίες του οργανισµού.
Τα προσεκτικά επιλεγµένα συστατικά σας βοηθούν να διατηρήσετε τη φυσική άµυνα του οργανισµού σας σε δύσκολες στιγµές και σας γεµίζουν µε ενέργεια για βέλτιστη απόδοση. Το Forever Supergreens™ είναι ένα ισχυρό µείγµα από προσεκτικά επιλεγµένες πηγές φυσικών θρεπτικών συστατικών όπως πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά από lycium, σπόρους σταφυλιών, πράσινο τσάι, πράσινα λαχανικά, σπιρουλίνα και τη δική µας αλόη, σε συνδυασµό µε φυσικά οφέλη από βιταµίνες C, E και µαγνήσιο.
Το Forever Supergreens™ είναι κάτι παραπάνω από ένας γρήγορος και βολικός τρόπος για να γεµίσετε τα παραπάνω διατροφικά σας κενά. Είναι µια εξαιρετική προσθήκη στην τσάντα του γυµναστηρίου σας καθώς υποστηρίζει τη δύναµη και την αντοχή κατά τη διάρκεια της άσκησης και της ανάκαµψης µετά την προπόνηση.Τροφοδοτήστε τον δραστήριο τρόπο ζωής σας µε τις καλύτερες πηγές πράσινων φρούτων και λαχανικών. Τα νόστιµα µούρα και η κρεµώδης γεύση συνδυάζονται τέλεια µε τα ροφήµατα Forever Lite Ultra® ή τον αγαπηµένο σας χυµό. Είτε θέλετε να πάρετε τα πράσινα σας καθ' οδόν είτε να τροφοδοτήσετε την προπόνησή σας µε ένα τέλειο µείγµα των κορυφαίων υπερτροφών (superfoods) της φύσης, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Forever Supergreens™!