Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (15,2 MB)


Forever Living Products - Infinite Firming Complex


Infinite Firming Complex
Η ομορφιά είναι κάτι παραπάνω από τη βαθιά φροντίδα του δέρματος εξωτερικά - ξεκινά με τη διατροφή. Το πρώτο συμπλήρωμα ομορφιάς της Forever σας βοηθά να ελέγξετε τη διαδικασία της γήρανσης. Δυο μικρά μη επικαλυμμένα δισκία καθημερινά υποστηρίζουν τη συνολική υγεία του ανθρώπινου οργανισμού και την εμφάνιση του δέρματος.
Το πεπόνι παρέχει υπεροξειδική δισμουτάση, ένα συστατικό κλειδί με αντιοξειδωτική δράση κατά των ελευθέρων ριζών και του οξειδωτικού στρες.
Φυτοκεραμίδια με πατενταρισμένη τεχνολογία που λαμβάνονται από σιτάρι από την Ευρώπη αποκαθιστούν ένα βασικό συστατικό του δέρματος που παίζει καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία του ενυδατικού φράγματος του δέρματος υποστηρίζοντας την ενυδάτωσή του και συμβάλλοντας στην αντιγήρανση.
Η λήψη κολλαγόνου δια στόματος έχει δείξει ότι μειώνει την εμφάνιση των σε βάθος ρυτίδων έκφρασης αυξάνοντας την ανάκαμψη της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση.
Τέλος, η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση της κόπωσης συμβάλλοντας στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου.
Αυτή η προσέγγιση της ομοφριάς από μέσα προς τα έξω αποτελεί μια επαναστατική καινοτομία στην αντιγήρανση και είναι αυτό που λείπει από άλλα προϊόντα αντιγήρανσης. Το Firming Complex λειτουργεί σε συνδυασμό με το firming serum και άλλα προϊόντα τοπικής εφαρμογής της σειράς infinite by Forever και είναι το πιο δυνατό σας όπλο ενάντια στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα.