• Νέα προϊόντα
 • Γρήγορη αναζήτηση
 • Forever Living Products - Infinite Restoring Creme

  Επιστροφή στην
  προηγούμενη σελίδα  Forever Business Owner
  Κατάλογος προϊόντων PDF (15,2 MB)


  Forever Living Products - Infinite Restoring Creme


  Infinite Restoring Creme
  Ισχυρά συστατικά από βότανα όπως το ακάι και το ρόδι παρέχουν αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα αφήνουν το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Το φυτό Centipeda Cunninghamii, που φύεται στην Αυστραλία, λειτουργεί συνεργιστικά για να ενισχύσει τα οφέλη της αλόης. Μαζί ,τα συστατικά αυτά, παρουσιάζουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην απαλότητα του δέρματος, ενώ η βιταμίνη Β3 και τα παντζάρια ομαλοποιούν τον τόνο και την υφή του δέρματος για μια νεανική όψη.
  Συστατικά όπως το σκουαλένιο, οι εστέρες jojoba, τα γλυκολιπίδια και το κερί της μέλισσας με σημαντικές ενυδατικές ιδιότητες βοηθούν την restoring crème να δρα σε όλη την επιδερμίδα.
  Ένα μείγμα αντιγήρανσης από αιθέρια έλαια λεβάντας, έλαιο petitgrain, έλαιο βασιλικού, έλαιο ευκαλύπτου, έλαιο από λάιμ και φλούδα από πορτοκάλι βοηθούν την αλόη στη διαδικασία της ανασύστασης και αναζωογόνησης του αφυδατωμένου δέρματος.
  Ολοκληρώνοντας αυτό το καταπληκτικό, ενυδατικό προϊόν, με τη βοήθεια της καινοτομίας και της προηγμένης τεχνολογίας προσθέσαμε μια νέα ένωση σακχάρου φυτικής προέλευσης που βελτιώνει το ενυδατικό φράγμα του δέρματος.