Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (15,2 MB)


Forever Living Products - Skincare Awakening Eye Cream


Skincare Awakening Eye Cream
Στην Awakening Eye Cream χρησιμοποιούνται πατενταρισμένα συστατικά με τεχνολογία πεπτιδίων η οποία βελτιώνει και εξομαλύνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, μειώνει ορατά την εμφάνιση των γραμμών, των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων.
Μια μοναδική μορφή κολλαγόνου, με χαμηλό μοριακό βάρος, βοηθά στην φυσική σύνθεση κολλαγόνου, το οποίο στοχεύει στη βέλτιστη ενυδάτωση και στη σφριγηλότητα του δέρματος. Στηρίζοντας το υγιές κολλαγόνο, βελτιώνουμε την ομαλότητα του δέρματος, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα γεμάτο και σφριγηλό δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών. Ένα από τα πολλά μοναδικά συστατικά, το Butylene Glycol, έχει δείξει ότι μειώνει την εμφάνιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων σε λιγότερο από 15 ημέρες.
Ένα άλλο συστατικό προηγμένης τεχνολογίας, το εκχύλισμα φλοιού Albizia Julibrissin (Αλβιζία η ροδομέταξος) είναι ένα από τα πρώτα του είδους που έχει δείξει δράση lifting στο άνω βλέφαρο. Με αυτό μπορούμε να στοχεύσουμε και το άνω βλέφαρο και στο λεπτό δέρμα γύρω από το μάτι δημιουργώντας μια συνολική θετική εμπειρία. Η Αwakening Εye Cream "σβήνει" το πόδι της χήνας ενδυναμώνοντας τη δομή της επιφάνειας, επίσης μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων βελτιώνοντας τη λειτουργία του αγγειακού συστήματος. Αντί για αφυδατωμένα, πρησμένα μάτια, τα αφήνει αναζωογονημένα και τους χαρίζει ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα διότι ενισχύει το φράγμα του δέρματος και περιορίζει την απώλεια της υγρασίας.
Όλα αυτά τα ισχυρά συστατικά κάνουν την κρέμα πιο επαναστατική αφήνοντας την ομορφιά σας να λάμψει. Αποκτήστε εντυπωσιακά, λαμπερά και νεανικά μάτια με την Awakening Eye Cream.