Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (15,2 MB)


Forever Living Products - Skincare Protecting Day Lotion


Skincare Protecting Day Lotion
Ξεκινήστε την ημέρα σας οπλίζοντας το πρόσωπό σας από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες και τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Θρέψτε το δέρμα σας με την Protecting Day Lotion που περιέχει ευρύ αντηλιακό φάσμα με SPF 20. Περιέχει Αλόη, εκχύλισμα μανιταριών και πάνω από 20 συστατικά για την περιποίηση του δέρματος, η Protecting Day Lotion παρέχει στο δέρμα σας απίστευτη ενυδατική δύναμη.
Αυτή η κρέμα είναι γεμάτη με εκχυλίσματα φρούτων και βότανα. Το φυτό Crambe, που φύεται στην περιοχή της Μεσογείου, περιέχει ασυνήθιστα υψηλή ποσότητα λιπαρών οξέων στο έλαιό του, τα οποία βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του δέρματος ενώ απορροφάται εύκολα.
Προσθέσαμε επίσης εκχύλισμα από καρπούζι που περιέχει υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών για να ενισχύσουμε την καταπολέμηση των οξειδωτικών διεργασιών.
Όταν το αντηλιακό εφαρμόζεται μόνο του, μπορεί να ευαισθητοποιήσει το λεπτό δέρμα. Η Protecting Day Lotion συνδυάζει φυσικά αντηλιακά φίλτρα, διοξείδιο του τιτανίου και οξείδιο του ψευδαργύρου, σε ένα μοναδικό σύστημα διασποράς που βοηθά να αναμειχθεί καλά και να συνδυαστεί με την αλλαντοΐνη, η οποία είναι γνωστή για τις καταπραϋντικές ιδιότητές που βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος.
Τέλος, το φυτό Anastatica Hierochuntica, ή το πραγματικό ρόδο της Ιεριχούς, έχει την εκπληκτική ικανότητα να επιβιώνει σε μακρές άνυδρες περιόδους, σε ξηρά κλίματα και στη συνέχεια μέσα σε λίγες ώρες, να αναγεννάται μόνο του και μάλιστα ενυδατωμένο. Πήραμε αυτό το στοιχείο για να ολοκληρώσουμε την σύνθεση, δημιουργώντας την απόλυτη κρέμα ημέρας.
Με την Protecting Day Lotion SPF 20 το δέρμα σας περιβάλλεται με ένα προστατευτικό πέπλο ενυδάτωσης και μια ασπίδα για τις επιβλαβείς ακτίνες UV.