Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (15,2 MB)


Forever Living Products - Skincare Smoothing Exfoliator


Skincare Smoothing Exfoliator
Το Smoothing Exfoliator χρησιμοποιεί πέντε διαφορετικά φυσικά συστατικά με μοναδικές ιδιότητες που προσδίδουν στο πρόσωπο μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού:
Τα σφαιρίδια jojoba, στρογγυλά από τη φύση τους, καθαρίζουν απαλά το δέρμα σας από τα νεκρά κύτταρα, το ίδιο και τα εκχυλίσματα από μπαμπού σε σκόνη. Οι κόκκοι μπαμπού είναι τόσο μεγάλοι ώστε να μην προκαλούν εκδορές στην επιδερμίδα.
Eκχυλίσματα όπως βρομελίνη που προέρχεται από παπάγια, παπαΐνη και αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι τα τονωτικά της μητέρας φύσης. Προερχόμενη από τον ανανά, οι ενζυματικές ιδιότητες της βρομελίνης βοηθούν στη διάσπαση της κερατίνης των νεκρών κυττάρων, το οποίο βοηθά στην εύκολη απομάκρυνσή τους. Η παπαΐνη της παπάγιας, ενισχύει την αναζωογόνηση της επιδερμίδας και είναι πηγή πλούσια σε βιταμίνες C, A, E και παντοθενικού οξέος. Το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι ένα πλούσιο ενυδατικό που δρα άμεσα στο νέο δέρμα που αποκαλύπτεται.
Αυτά τα συστατικά που δομούν τη νέα επιδερμίδα δρουν σε συνδυασμό με αντιοξειδωτικά όπως το εκχύλισμα χυμού σταφυλιού για πιο αποτελεσματική αλλά απαλή απολεπιστική εμπειρία που προσδίδει ενυδάτωση, απαλότητα και φρεσκάδα. Επιπλέον η απολέπιση του δέρματος βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των βασικών συστατικών της περιποίησης που θα ακολουθήσει. Έτσι θα μπορέσετε να αφομοιώσετε καλύτερα τα προϊόντα φροντίδας της Forever.