Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (11,2 MB)


Forever Living Products - Sonya Refining Gel Mask


Sonya Refining Gel Mask
Επιστημονικά σχεδιασμένη για να βελτιστοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο το δέρμα σας μεταβάλλεται σταδιακά το βράδυ, η refining gel mask αξιοποιεί τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού, ενώ εσείς κοιμάστε, για να συμβάλλει στην εξισορρόπησή του - ελέγχοντας τη λιπαρότητα, παρέχοντας ενυδάτωση και φωτίζοντας την όψη της επιδερμίδας.
Για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ώρα του ύπνου, εμπλουτίσαμε αυτό το gel με μια γενναιόδωρη προσθήκη βοτάνων όπως: Έλαιο από καρότο, έλαιο από βασιλικό, έλαιο από άνθος Artemisia Pallens (είδος αρτεμισίας) και έλαιο σόγιας.
Καθώς το δροσερό gel απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, θα νιώσετε τις ενυδατικές ιδιότητες του πλούσιου σταθεροποιημένου ζελέ της αλόης βέρα και άλλων ενυδατικών όπως: εκχυλίσματα μήλου και εκχυλίσματα τριφυλλιού που αφήνουν το δέρμα απαλό με μία λάμψη νεότητας. Εκχύλισμα από Korean bamboo (Sasa quelpaertensis) και γλυκόριζας, η οποία χρησιμοποιείται για πάνω από 3000 χρόνια, προσφέρουν στη σύνθεση αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυτή η σύνθεση υψίστης ποιότητας ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ εσείς κοιμάστε, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.
Εφαρμόζοντας 2-3 φορές την εβδομάδα, θα ξυπνάτε και το δέρμα σας θα δείχνει πιο φωτεινό, νεότερο και πιο ισορροπημένο.