Επιστροφή στην
προηγούμενη σελίδαForever Business Owner
Κατάλογος προϊόντων PDF (11,2 MB)


Forever Living Products - Sonya Rrefreshing Gel Cleanser


Sonya Refreshing Gel Cleanser
Ήρθε το νέο refreshing gel cleanser, ένα σύστημα καθαρισμού με τεχνολογία gel που καθαρίζει χωρίς να ταλαιπωρεί την επιδερμίδα χάρη στις ιδιότητες του σταθεροποιημένου ζελέ της αλόης βέρα και των ισχυρών βοτάνων που περιλαμβάνονται.
Από την ώρα που θα το εφαρμόσετε στο δέρμα σας θα παρατηρήσετε τις δροσιστικές του ιδιότητες, χωρίς να είναι υπερβολικά αφρώδες και χωρίς να στεγνώνει ή να τραβάει το δέρμα σας. Το τζελ της αλόης μας είναι εμπλουτισμένο με συστατικά από όλο τον κόσμο σχεδιασμένο με τον πιο προηγμένο και τον καλύτερο τρόπο, για να καθαρίζετε το πρόσωπό σας, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ χαρίζοντάς σας μια απαλή εμπειρία.
Τα αμινοξέα του μήλου και η υδροξυακετοφαινόνη εμπλουτίζουν τον απαλό αφρό του refreshing gel cleanser για να καλύψουν τις ανάγκες του μεικτού δέρματος. Εκχυλίσματα από τον καρπό ακακίας (acacia concinna), που ευδοκιμεί στα τροπικά δάση της Ασίας συμβάλει στις ιδιότητες αυτού του φυσικού καθαριστικού να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και το μακιγιάζ για μια βαθιά, αλλά απαλή εμπειρία καθαρισμού.
Το refreshing gel cleanser δεν περιέχει απλά καθαριστικούς παράγοντες, αλλά και ενυδατικούς όπως ψυχρής έκθλιψης έλαιο baobab - γνωστό για ακόρεστα λιπαρά οξέα. Το έλαιο Baobab προέρχεται από τα δέντρα της Σενεγάλης. Το δέντρο αυτό είναι επίσης γνωστό ως "το δέντρο της ζωής" στους ντόπιους, και λέγεται ότι ζει πάνω από 500 χρόνια. Η δύναμη και η μακροβιότητά του μας προσφέρει τα ιδανικά εκχυλίσματα για να απογειώσουμε αυτή τη σύνθεση.